Google

Ben iyiyim de, çevrem kötü...

31 Mart 2014 Pazartesi

"Elit kesim", medeniyet görmemişcesine beddua ederse ve elit olduğuna kendi kendine karar vermişse ne olur? Hımmm........ 
Ailesinde kendi fikrine tezat kişiler varsa ve ölse "hak etti" deyip, mezarına işeyecek kadar nefret etmek... Hımm...... 
Vatan, birilerine beddua edilerek kurtarılmamış ya da batmamıştır şimdiye kadarlık insanlık tarihi boyunca sanırım. "Asabım bozuluyor" diye gözleri dola dola beddua ederek konuşanlar, vatanı kimseden daha fazla seviyor değildir. İnsan olmayı deneyin... İnsani değerleri yitirmek de hırsızlığa eşittir. Fanatizm; körü körüne bağlılık, bize çözüm değil; komplo teorilerinden başka bir şey vermedi. Herkes bir dolandırılıcılık hangi yöntemle yapılır çok iyi kavramış görünüyor. Paranoya hayat kurtarır tamam da... beddua etmek, eline silah alıp birine ateş etme potansiyeliyle aynıdır.
Farz edin ki oy sayımları doğruydu ve dürüsttü... "Bu durumda neler yapılabilir"e mi yönelmeli, yoksa şoven tavırlı hareketler ve beddualara mı?
BUGÜN EN FAZLA YAKINIP BEDDUA EDENLER, DÜN OYUNU VERİP, TÜRLÜ MEKANLARDA KENDİLERİNİ TAGLEDİ. SANDIK BAŞINDA GECE 3'E KADAR BEKLEYEN İNSANLAR VARKEN, BENCE KONUŞMAYA YÜZÜNÜZÜN OLMASI BİLE ŞAŞIRTICI. Listemde olup, beddua eden 10 kişiden 8'inin dün hangi mekanda tagli olduğunu söyleyebilirim! Şimdi bir soluklanın o yüzden yeğenler!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yandex.Metrica