Google

Ben iyiyim de, çevrem kötü...

18 Temmuz 2014 Cuma

Pazartesi de sizi sevmiyor aslında!

Pazartesi de sizi sevmiyor aslında! Her hafta sizin oflayıp puflayıp, çapaklı gözlerinizle, dağınık saçlarınızla, yatağınızdan kaldıramayacağınız kadar ağır kıçınızla kendisine katılmanıza dayanamıyordur eminim.
Haftanın diğer günlerini de eğlencesiz yaşayın ya da hafta sonu tatilinizde sanki bir daha hayatın rutinine dönmeyecekmişsiniz gibi yaşamayı bırakın! Emin olun, pazartesi hakkındaki düşünceleriniz değişecektir.
İnsanı diğer varlıklardan ayıran özelliği düşünmelerini sağlayabilecekleri ama asla kullanmadıkları beyinleri değil; nankörlükleridir. Her şeyden, her zaman diliminden ve herkesten sürekli bir şeyler beklemek… ve üstelik, aslında bunların hiçbiri olanlara güzel vaatlerde bulunmamışken beklemek! Kendi kıçtan uydurmaları ve ihtiyaçlarını karşılayamadıkları için sokağın ortasında taşladıkları her şeyden nefret etmeleri… Onlar da sizden nefret ediyor ama ne yazık ki facebook hesapları yok! Umarım pazartesi günleri bir gün sizden işittiği laflara çok içerleyerek beslenir ve sizden güzel bir intikam alır… Bakarsınız kıyamet bir gün pazartesi kopar! Yaşadığınızı sandığınız küçük kıyametler o zaman cennet gibi gelir!
“Burnumuz boktan çıkmasın ki, aslında bok gibi yaşamadığımızı anlayabilelim!”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yandex.Metrica