Google

Ben iyiyim de, çevrem kötü...

14 Mart 2013 Perşembe

Gıcık olunan insanı gıcık etmenin yolu tuvaletten geçer ve işeme hakkını elinden almakla gerçekleşir. Sinir olunan kişinin tüm özelliklerini iyi gözlemlemek ve işitsel zekayı da eş zamanlı harekete geçirmek de bu işin temelidir.
İki kere aynı anda tuvalette karşılaşılınca, aynı işeme periyoduna girilir. Eğer önceki karşılaşma anında tüm kabinler doluysa, aynadan ve yandan yandan, söz konusu kişi incelenir baştan ayağı ve bu esnada tüm çıkardığı sesler için dikkat kesilir: aksırık, tıksırık, nefes alış veriş, tıkırtı gibi... ve bekleme anındaki adımlar, kapı açış kapatışları da izlenir. Bundan sonrası ilk önce tuvalete adım atanın kim olacağına ve şansa bağlıdır. Kabin içindeyken, diğer kabinler de doluysa, fark edilen gıcık kişi geldiğinde tahminler yürütülür ve kabinden çıkılmaz!!! Oflamalar poflamalar dinlenir, keyiflenilir ve sevimli olmak için de diğer kabin dinlenir ve o kişi çıkmadan önce çıkılır. Böylece ilk çıkan sen olduğun için sevinç dolu ifadeyle gözünün içine bakar, aslında içten içe fesat olsa da. Ben çıkmayaydım bok işerdin seni sürtük içsesi ve yüzünde tebessümlü ifadeyle kabin, sinir şahsiyete bırakılır.
Ayrıca bu durum, zaman içinde perçinlenen düşmanlık ölçüsünde sabunluğa zehirli/öldürücü maddelerden azar miktarda ilave edilmesi şeklinde de üst aşamalara taşınabilir. Kurunun yanında yaş yansa bile, gıcık olunan kişinin ağır ve acılı bir ölüme ilerlemesi gün gün, aşama aşama izlenip kiyf bilem alınabilir!
Sen kalk ne yaparsam etinden sütünden faydalan; sefasını sür! Sonra, ne bir selam ver ne bir cümle kur! Ortalama 2 dakika süren şiddeti yüksek işeme sesini dinlemek zorunda kalayım bir de üstüne! Bunlara mecbur tutuluyorsam, benim de şartlarım var bacım!! TEYYYY....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yandex.Metrica